top of page

UW VERANDA LATEN PLAATSEN IN MENEN, KORTRIJK EN OMGEVING

WOONUITBREIDINGEN WAAR GEZINNEN NAAR SMACHTEN

Bij ons rekent u op ervaren verandabouwers. U kunt uw veranda laten plaatsen in de omgeving van Kortrijk en Menen. We maken uw veranda volledig zoals u het wenst en dit vanaf de beginfase tot de uiteindelijke oplevering. Zowel moderne als landelijke veranda's behoren tot de mogelijkheden, net zoals een comfortabele leefveranda voor in de winter en de zomer. Bij de verandabouw houden we rekening met uw esthetische eisen, maar gaan we tegelijkertijd voor een zeer isolerende uitvoering, zodat u er het hele jaar door plezier aan beleeft. 

DE KWALITEIT VAN 40 JAAR VAKMANSCHAP

Bij een hedendaagse veranda staan licht en glas centraal, maar bovenal gaat u voor een investering waar u een leven lang van zult genieten. Bij ons rekent u dan ook op een team van ervaren vaklui die de volledige verandabouw voor u verzorgen. U krijgt de keuze uit talloze materialen, afwerkingsvormen en kleuren, en u rekent daarbij op de extraatjes die u van Geldhof Jielker in Menen mag verwachten. Zo behoort ook zonwering tot de mogelijkheden en staan we u graag bij met renovatiewerken om het open gevoel ook naar de rest van uw woning door te trekken. Wij staan dan ook garant voor een zorgvuldige verandabouw in Menen, Kortrijk en omgeving. 

Oerdegelijke materialen

Thermische uitvoering

Zonder extra verwarming

Inclusief rolluiken, zonwering …

Volledige afwerking en integratie

MEESTERSCHAP VOOR GEDENKWAARDIGE MOMENTEN

Wij van Geldhof Jielker in Menen bouwen niet alleen veranda's. Wij bouwen aan gedenkwaardige momenten in een aangename omgeving. Onze veranda's barsten van energie en brengen de buitenwereld feilloos naar binnen. Niet voor niets bouwen we al meer dan 40 jaar veranda's die moeiteloos aan de wensen voldoen. We bespreken met plezier uw project en u rekent daarbij meteen ook op ons advies.

WIJ MAKEN VERANDA'S ZOALS U HET IN GEDACHTEN HEEFT. 

Vraag een offerte aan en krijg meteen alle info die u nodig heeft.

bottom of page