top of page

VEILIGE EN KWALITATIEVE SECTIONALE POORTEN IN MENEN

MAAK KENNIS MET DE SECTIONAALPOORT VAN GELDHOF JIELKER

Onze sectionale poorten zijn de garantie voor comfort en veiligheid, maar ook voor een ultieme plaatsbesparing. Sectionale poorten schuiven verticaal weg en het is dan ook geen probleem als er onvoldoende zwenkruimte is. Al onze sectionale poorten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en komen met een uitgebreide fabrieksgarantie. Hierbij beschikt u over talloze keuzemogelijkheden, ook wat de gebruikte materialen, de beglazing en de isolatiedikte betreft. Tijdens een vrijblijvend gesprek lichten we het graag voor u toe.

Elke sectionaalpoort van Geldhof Jielker wordt op maat van uw woning gemaakt. U rekent daarbij op veilige systemen met onder meer vingerknelbeveiliging en veerbreukbeveiliging. Hierbij krijgt u de keuze uit diverse bedieningsmogelijkheden, gaande van systemen met een afstandsbediening tot een sectionale poort die u met uw smartphone kunt bedienen. 

KIES HET ONTWERP DAT BIJ UW WONING PAST

Op het vlak van veiligheid en ontwerp zit het bij ons heel goed, maar natuurlijk heeft u ook de keuze uit diverse vormen. Onze sectionale poorten sluiten zo optimaal aan bij uw verwachtingen en bij de uitstraling van uw woning. Hierbij kunt u vrij kiezen tussen verschillende profileringen, zoals brede horizontale lijnen of cassettes. Ook dessins als woodgrain behoren tot de mogelijkheden, waarbij u de keuze heeft uit alle RAL-kleuren en bijzondere houtlooks. Onze expert komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en adviseert u vrijblijvend. 

MONTAGE DOOR EEN GEKWALIFICEERD TEAM

Wij beschikken over meer dan 40 jaar ervaring in de plaatsing van poorten, waarbij we ons de laatste jaren maximaal hebben toegelegd op de voordelen van sectionale poorten. We staan daarbij in voor de volledige plaatsing en de nodige nazorg. We tonen u ook graag een aantal foto's van eerdere realisaties. We plaatsen zowel sectionale poorten voor particulieren als bedrijven en we doen dit voornamelijk in de omgeving van Menen en Kortrijk.

WILT U EEN SECTIONALE POORT LATEN PLAATSEN IN MENEN, KORTRIJK OF IN EEN VAN DE BUURGEMEENTEN? 

Kies dan voor de kwalitatieve poorten van Geldhof Jielker en vraag een offerte aan.

bottom of page