top of page

BINNEN EN BUITEN ZONNEWERING LATEN PLAATSEN IN DE OMGEVING VAN MENEN EN KORTRIJK

ALTIJD EEN PASSENDE OPLOSSING DANKZIJ GELDHOF JIELKER

Dankzij onze zonwering voor binnen en buiten geniet u van het spel van licht en schaduw, maar dan wel hoe en wanneer u het wilt. Op warme dagen houdt u de warmte op afstand en kiest u voor een optimale lichtinval. Tijdens de koelere wintermaanden houdt u de warmte dan weer lekker binnen. Het maakt helemaal niet uit of u uw zonwering binnen of buiten wilt: in Geldhof Jielker zult u zoals altijd een betrouwbare partner vinden. 

BUITENZONWERING OP MAAT VAN UW RAMEN

U kunt bij ons terecht voor alle vormen van buitenzonwering, inclusief buitenzonwering voor uw veranda of terras. U behoudt een optimale controle over de lichtinval en geniet gewoon van uw terras of veranda. U rekent hoe dan ook op hoogwaardige materialen en een vakkundige installatie. Zowel elektrische als automatische bediening is bij ons mogelijk en we leggen graag de voor- en nadelen voor u uit. We plaatsen buitenzonwering in de regio Menen en omstreken. 

Screens

Zonnescherm

Uitvalscherm

Knikarmscherm

BINNENZONWERING, WARMTE BUITEN

Zonwering voor binnen kan een streling voor het oog zijn, terwijl de nieuwste generatie coatings het licht krachtig reflecteert en de warmte goed op afstand houdt. Er is dan ook niks mis met zonwering binnen te laten plaatsen. Onze adviseurs komen graag bij u langs en helpen u bij het maken van de juiste keuzes. Hierdoor richt u uw interieur helemaal in zoals u het wenst en verkrijgt u een optimale controle over de lichtinval. U kunt bij ons terecht voor binnenzonwering in Menen en omstreken.

Jaloezieën

Rolgordijnen

Vouwgordijnen

Velux

Plisségordijnen

Lamellen

Shutters

NATUURLIJK ZOEKT U NAAR ZONWERING DIE AANSLUIT BIJ UW WONING, EENVOUDIG TE BEDIENEN IS EN DOET WAT HET MOET DOEN. 

Contacteer ons voor no-nonsense-oplossingen op maat van uw ramen.

bottom of page