top of page

ROLLUIKEN KOPEN EN LATEN PLAATSEN IN MENEN EN OMGEVING

ONTDEK DE KWALITEIT VAN ONZE ROLLUIKEN

Onze rolluiken komen in diverse verschijningsvormen en stijlen en er is dan ook voor elk wat wils. Hierdoor vindt u altijd een rolluik dat past bij de uitstraling van uw woning. U kiest tussen diverse kleuren en profielen en wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Wat de bediening betreft, zijn de mogelijkheden al even divers. Een veeras, motorbediening of een traditionele bediening met een lint zijn allemaal mogelijk. Onze rolluiken komen stuk voor stuk uit ons eigen atelier. Hierdoor kunnen we een snelle service garanderen en bent u altijd zeker dat we onze beloftes nakomen. 

Traditionele rolluiken

De traditionele rolluiken zijn zowel verkrijgbaar met aluminium als met pvc-lamellen. Deze rolluiken worden van binnen weggewerkt en zijn hierdoor onzichtbaar vanaf de buitenkant. Hierdoor vinden veel mensen het aangenamer dan bijvoorbeeld voorzetrolluiken. Hiervoor dient u natuurlijk wel de nodige plaats te hebben.

Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken zijn eenvoudig aan de gevel te monteren. Hierbij is er de keuze uit verschillende lameltypes en kleuren. Ook afgeschuinde of afgeronde kasten behoren tot de mogelijkheden. Deze rolluiken kopen doet u onder andere omwille van het gemak, de veiligheid, de goede geluidsweerstand en het comfort. Maak uw keuze tussen de vele geleiders en passende motorisatieoplossingen.

Opbouwrolluiken

Wanneer er onvoldoende ruimte is voor een inbouwrolluik is een opbouwrolluik allicht de juiste oplossing. Deze opbouwrolluiken hebben net dezelfde voordelen te bieden. De opbouwrolluiken die wij plaatsen, worden volledig op maat gemaakt en garanderen een uitstekende thermische en akoestische weerstand. Zo beperkt u de warmteverliezen en geniet u ook van rust wanneer u dat wilt.

Elektrische rolluiken

Onze elektrische rolluiken laten zich eenvoudig bedienen en automatiseren. Hierbij zijn er talloze oplossingen mogelijk, gaande van bediening vanaf een centraal punt tot verschillende schakelaars of systemen die met een smartphone te bedienen zijn. Hoe dan ook loopt alles op rolletjes en maken wij u graag wegwijs doorheen de mogelijkheden.

Elektrische rolluiken op zonne-energie

De nieuwste generatie rolluiken zijn rolluiken die werken op zonne-energie. Hierdoor zijn deze elektrische rolluiken niet alleen vriendelijk voor het milieu, maar kunnen ze ook snel, eenvoudig en 100% draadloos worden geplaatst. Net zoals onze andere elektrische rolluiken zijn ze eenvoudig te bedienen en schenken ze ook een extra isolatielaag aan uw woning.

Garagerolluiken

Voor het afsluiten van fietsenstallingen of bergruimtes zijn garagerolluiken een goed idee. We plaatsen deze rolluiken vaak in appartementsgebouwen, waar ze eenvoudig te bedienen zijn en ongewenste bezoekers toch heel goed op afstand houden. Ze kunnen ook gebruikt worden wanneer er geen plaats is voor een garagepoort en het plafond helemaal vrij moet worden gehouden, bijvoorbeeld om verlichting op te hangen. Garagepoorten hebben veel voordelen te bieden en tijdens een vrijblijvend gesprek lichten we ze graag voor u toe.

AANKOOPADVIES BIJ GELDHOF JIELKER

U merkt dat de keuzemogelijkheden vrijwel onbeperkt zijn. Daarom is het goed om u te laten adviseren. Ons team helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes. Hiervoor kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen, maar we ontvangen u ook graag in onze toonzaal.

CONTACTEER ONS NU VOOR MEER INFORMATIE OF VRAAG EEN OFFERTE AAN.

bottom of page