top of page

DE VAKMAN VOOR RAMEN EN DEUREN IN MENEN EN OMGEVING

UW GARANTIE OP KWALITEIT STAAT VOOR DE DEUR

Wij van Geldhof Jielker in Menen maken alle ramen en deuren op maat van uw wensen. Dit gaat van pvc-ramen tot aluminium of houten deuren. Alle aluminium ramen en deuren worden door ons gefabriceerd, zodat we een ultieme kwaliteit kunnen garanderen. Die kwaliteit is dan weer het resultaat van 40 jaar ervaring en een uitgebreid en ambitieus team. Wij zijn gespecialiseerd in aluminium Sapa-profielen, maar we stellen ons steeds flexibel op. 

Pvc-ramen

Aluminium ramen

Houten deuren

Houten ramen

Pvc-deuren

Aluminium deuren

129181634_430189385033634_2630714141555636510_n.jpg

ONDERHOUDSVRIENDELIJKE RAMEN VAN GELDHOF JIELKER IN MENEN

Wij zijn vooral gespecialiseerd in aluminium ramen en kiezen daarbij voor Sapa-profielen die een uitstekende thermische isolatie kunnen voorleggen. Deze profielen staan garant voor een hoogwaardige kwaliteit en we maken ze volledig op maat van uw woning. Hierbij behoren zowel klassieke aluminium ramen als kiepramen en schuiframen tot de mogelijkheden. Voor pvc-ramen kiezen we dan weer voor de kwaliteit van merken als Schüco, Deceuninck en Winsol, terwijl u voor onze houten ramen de keuze krijgt uit diverse houtsoorten. Hoe dan ook is het resultaat tijdloos, duurzaam en stijlvol. 

BINNEN- EN BUITENDEUREN VAN ALUMINIUM, HOUT EN PVC

Ook bij onze deuren geniet u van net dezelfde kwaliteitsgaranties als u van ons gewoon bent. We staan voor een perfecte afwerking en wij helpen u graag mee zoeken naar pvc, houten of aluminium deuren die perfect bij u en uw woning passen. Onze aluminium deuren worden door ons gemaakt en voldoen aan de EPB-energieprestatieregelgeving. Hierbij is er de mogelijkheid tot veiligheidsbeslag en we kunnen ze van speciale beglazing voorzien. Wat onze houten deuren en pvc-deuren betreft, gaan we prat op dezelfde kwaliteitseisen. In onze toonzaal tonen we u graag een aantal van onze eigentijdse deuren.

BIJ DE AANKOOP VAN ONS SCHRIJNWERK ONTVANGT U MOMENTEEL GRATIS ROLLUIKEN. 

Contacteer ons voor meer informatie en onze voorwaarden.

bottom of page