top of page

EEN ENKEL AANSPREEKPUNT VOOR UW RENOVATIE IN MENEN

40 JAAR ERVARING IN RENOVATIEWERKEN

Bij Geldhof Jielker rekent u op een ervaren aannemer voor diverse renovatiewerken. We hebben ruim 40 jaar ervaring in renovatiewerken en kunnen ook uw badkamerrenovatie of keukenrenovatie probleemloos uitvoeren. We werken voornamelijk voor particulieren, maar ook uw thuiskantoor geven we met plezier vorm. We gaan prat op een uitvoering die aan al uw wensen voldoet. Geldhof Jielker, onze zaakvoerder, staat er bovendien op dat alles vlot verloopt. Hij bespreekt graag het een en ander en stelt een offerte voor u op. 

AANNEMER VOOR RENOVATIEWERKEN IN MENEN EN OMGEVING

Wij staan klaar voor alle renovatieprojecten bij particulieren. Dit gaat van een eenvoudige badkamerrenovatie tot het verbouwen van een zolder of zelfs een totaalrenovatie. Hierbij staan wij klaar met professioneel advies en rekent u op de jarenlange ervaring van ons vakkundig team. 

Renovatie van daken

Plaatsen van tussenmuren

Badkamerrenovatie

Pvc-afwerking

Isoleren van zolders

Plaatsen van Gyproc-wanden

Keukenrenovatie

Plaatsen van parket

Plaatsen van plafondroosteringen

TOTAALVERBOUWINGEN IN MENEN

Niet alleen voor kleine renovatiewerken rekent u op onze diensten. Bij een totaalverbouwing nemen we alle aspecten voor onze rekening, gaande van het schrijnwerk tot de isolatiewerken en de eindafwerking. U rekent daarbij op één aanspreekpunt, waarbij we de lijnen heel kort houden. We vertrekken bovendien altijd van uw wensen, maken heldere en extra scherpe prijsafspraken en respecteren de afgesproken planning.

RENOVATIES EN VERBOUWINGEN ZIJN MAATWERK EN DAAROM BESPREKEN WE GRAAG HET EEN EN ANDER. 

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en voor een passend voorstel op maat.

bottom of page