top of page

GELDHOF JIELKER IS UW VAKMAN VOOR GEVELBEKLEDING IN MENEN EN OMSTREKEN

ERVAREN AANNEMER VOOR GEVELWERKEN EN GEVELBEKLEDING IN MENEN

Als ervaren renovatie-experts in Menen staan wij klaar om uw gevel in een nieuw jasje te steken. Dankzij onze gevelbekleding ziet uw woning er niet alleen beter uit, maar legt u ook een extra beschermlaag aan en rekent u op een verbeterde isolatie. Wij houden rekening met uw wensen en helpen u bij het zoeken naar de beste oplossing, ongeacht of het daarbij gaat om gevelplaten of gevelpanelen. U ontvangt een scherpe offerte waar wij ons aan houden. 

VERSCHILLENDE SOORTEN GEVELBEKLEDING

Wij beperken ons niet tot een enkele soort gevelbekleding, maar bieden u maximale keuzevrijheid. Zo heeft u onder andere de keuze uit pvc-gevelbekleding met goede isolerende kenmerken. U kunt vrij kiezen uit talloze kleuren en er is vrijwel geen verder onderhoud. Daarnaast kunt u ook opteren voor andere soorten gevelbekleding, zoals de metalen gevelbekleding waarbij vooral aluminium cassettes een goed idee zijn. Liever houten gevelbekleding of andere varianten? Bespreek het met ons team en we gaan samen met u de mogelijkheden na. 

MEER DAN ALLEEN GEVELPLATEN EN GEVELPANELEN

Naast gevelbekleding, waarbij we de bestaande muren met gevelplaten of gevelpanelen bekleden, bouwen we ook graag aan de verdere uitstraling van de buitenomgeving. Denk bijvoorbeeld aan zinkwerken of de plaatsing van aluminium dakoversteken. De bestaande goten kunnen we dan weer met verschillende kleuren bekleden om het maximaal te laten aansluiten op de nieuwe gevelbekleding.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN ERVAREN AANNEMER VOOR HET PLAATSEN VAN GEVELBEKLEDING IN MENEN? 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ontvang een scherpe offerte.

bottom of page